Promotiegeschenk

Creatieve promotiegeschenken waarmee je wel indruk maakt

Published On 24 december 2014 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Het valt nog niet mee om een blijvende indruk achter te laten bij uw relaties en klanten. Met een gewone pen wilt u niet altijd aankomen zetten. Breekt het zweet u uit omdat u met iets creatiefs, origineels wilt aankomen? Uw klanten zijn gek op cadeautjes en dus op promotiegeschenken. Het is wel zo handig als het een voorwerp is waar uw klant regelmatig gebruik van zal maken. Hoe meer indruk uw geschenk daarbij maakt, hoe meer de klant met een glimlach aan u terug zal denken.

Originele, creatieve promotiegeschenken

Promotiegeschenken zijn algauw origineel als u er een eigen tekst of afbeelding op kunt zetten. Nog persoonlijker wordt het als u daarin de naam van de klant kunt verwerken. U kunt denken aan sleutelhangers, pepermunt- of luciferdoosjes, bidons, tassen, handdoeken, badjassen, paraplu’s en t-shirts. Een klant persoonlijk toespreken op promotiegeschenken geeft voor de klant aan dat u waarde hecht aan de relatie die u samen heeft.

Ga voor groen!

U scoort geheid punten als u met zorg promotiegeschenken uitzoekt die duurzaam zijn en bijdragen aan een beter milieu. Zo kunt u denken aan producten die van bamboe zijn gemaakt in plaats van plastic: pennen, een theedoos, een usb-stick of snijplank.
Een klimaatneutraal geproduceerde waterfles, eventueel van roestvrij staat, die navulbaar is en dus niet bijdraagt aan de grote berg petflessen, is een groene en bewuste keuze.
Ook zijn er promotiegeschenken die door middel van zonnecellen oplaadbaar zijn, zoals bijvoorbeeld het lichtje in een sleutelhanger of een lampje.

Smakelijke promotiegeschenken

Wilt u promotiegeschenken die aan de inwendige mens denken, dan kunt u het zo uitgebreid aanpakken als u zelf wilt. U kunt een fles wijn met een door u ontwerpen etiket weggeven aan uw relatie. Maar het kan ook een compleet pakket zijn met diverse ingrediënten, waar uw relaties iets lekkers kunnen creëren, van Brusselse wafels tot een geheel Italiaans menu.

Promotiegeschenken om zelf mee aan de slag te gaan

Wilt u promotiegeschenken die werkelijk creatief zijn, maar dan bedoeld voor de creativiteit van de klant? Dan zijn er allerlei leuke en handige geschenken die u kunt weggeven. Wat dacht u van een zelf te beschilderen koffiemok? Of een opvouwbaar vogelhuisje? Het huisje kunt u van een persoonlijke boodschap voorzien en uw klanten kunnen hem naar eigen inzicht decoreren. Voor klus- en knutselactiviteiten kunt u denken aan hobbymessen. een multitool, linealen,. geodriehoeken, markeerstiften, timmermanspotloden of een schroevendraaier- of gereedschapsset.

Voor de minder handige klusser kunt u denken aan een EHBO-setje. Handig is de versie in een heuptasje. Zo neemt uw klant het tasje makkelijk mee als hij op pad gaat tijdens een vakantie of weekendje weg. De meest originele versie is die met de koffiemok, voorzien van een klein EHBO-setje, onderaan de mok.

Geschenk op maat

Voor welke promotiegeschenken u ook gaat, bedenk van tevoren welke boodschap u mee wilt geven. U wilt dat de klant aan u denkt op de juiste manier. U wilt uiteraard dat het geschenk een link legt met de producten of diensten u levert. Of de geschenken moeten aansluiten bij de klant.

Dit artikel werd u aangeboden door Laar relatiegeschenken, leverancier van diverse relatie- en promotiegeschenken in Nederland.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *