Eindejaarsgeschenk tips

Eindejaarsgeschenken 2020; 4 originele cadeautips

Published On 24 december 2020 | By Stage 2bfound | Offline Marketing

De start van 2021 staat bijna voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de eindejaarsgeschenken. Een eindejaarsgeschenk is een mooie blijk van waardering aan je medewerkers en zakenrelaties, waarmee je ze beloont voor weer een prettig jaar en hard werken. 2020 was in vele opzichten een bijzonder jaar waarin zakelijke relaties – ondanks dat velen werkten op afstand – nog sterker zijn geworden. Eindejaarsgeschenken geef je aan ontvangers die vaak verschillen van elkaar. Bijvoorbeeld aan partners, medewerkers of belangrijke klanten. Je wilt daarom een geschenk uitzoeken dat bij iedereen in de smaak valt. Dat kan soms een uitdaging zijn. Daarom geven we je in dit artikel 4 originele cadeautips voor het eindejaarsgeschenk.

Eindejaarsgeschenk 2020 tip #1 – bourgondisch genietpakket

Is de vrijdagmiddagborrel populair in jouw organisatie? Kies dan voor een bourgondisch pakket als eindejaarsgeschenk! Met een bourgondisch pakket dat bestaat uit lekkere tapashapjes of alle hulpmiddelen voor een heerlijke borrelavond, zit je sowieso goed als gever. Zeker in de decembermaand zijn dit soort pakketten altijd welkom voor een gezellig avondje.

Eindejaarsgeschenk 2020 tip #2 – Parker pen

Niets is chiquer dan het geven van een kwalitatief goede en mooie balpen en daarvoor zijn Parker balpennen uitermate geschikt. Een Parker pen is een cadeau van iconische waarde en geschikt voor iedereen: van medewerker tot zakenrelatie. Een klassiek cadeau waar de ontvanger nog vele jaren plezier van zal hebben. Wil je nog een extra touch aan de Parker pen geven? Laat de pen dan graveren of bedrukken met een logo of tekst die linkt aan jouw onderneming. Balpennen met logo als cadeau zorgen ervoor dat de ontvangers bij ieder gebruik aan je denken!

Eindejaarsgeschenk 2020 tip #3 – Heerlijke verzorgingsset

Genieten doen we allemaal graag, zeker in drukke maanden als december. Na een veelbewogen jaar dat om veel aanpassingsvermogen vroeg, kun je je medewerkers en zakelijke relaties verrassen met een echt momentje voor henzelf zodat ze goed kunnen ontspannen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke verzorgingsset van Rituals. Deze pakketten zijn alom bekend en geliefd en laten de ontvanger genieten van een heerlijk ontspannen en rustig moment. Perfect als afsluiting van 2020!

Eindejaarsgeschenk 2020 tip #4 – Beleving

We willen als mens steeds duurzamer en meer minimalistisch leven: spullen worden minder belangrijk en de ervaring staat centraal. Herken jij dit in jouw zakenrelaties? Geef dan een beleving cadeau. Op deze manier laat je zien dat je je zakelijke relaties goed kent. Denk aan een gezamenlijke ervaring met het hele team of laat je medewerkers en zakelijke relaties zelf kiezen uit een aantal mogelijke belevingen. Bijvoorbeeld een avondje bioscoop, uit eten of een culturele beleving. Zo geniet iedereen op zijn eigen manier van jouw geschenk.

Uit je dankbaarheid met een origineel eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenken zijn de ultieme manier om je dankbaarheid te uiten aan je medewerkers en zakelijke relaties voor een bijzonder jaar. Met een origineel cadeau weet jij de ontvangers weer aan jou te verbinden en bezorg je ze een mooi uiteinde van 2020!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *