Mannenuitje tips

Een mannenuitje organiseren; 3 stoere ideeën

Published On 18 juni 2020 | By Bobby van Dijk | Events

Zeg eens: hoe lang is het geleden dat jullie iets hebben kunnen doen met de hele vriendengroep? En dan bedoelen we natuurlijk: ‘met de mannen’. Corona heeft roet in het eten van vele mannenuitjes gegooid, maar het kan niet lang meer duren of jullie kunnen weer als vanouds bij elkaar komen. Deze legendarische hereniging ga je natuurlijk in stijl vieren. En dan bedoelen we niet in de man-cave bij één van jullie thuis. Het is hoog tijd om de deur weer eens uit te gaan! Hier kunnen jullie heen:

1. Maak een rondvaart in een sloep

Wat dacht je van een mannenuitje in een goeie ouwe sloep? In vrijwel alle Hollandse steden waar water doorheen gaat kun je een sloep huren, vaak zelfs met bestuurder. Dat is top, want dan kunnen jullie een lekker biertje drinken terwijl je door de mooiste singels of grachten wordt gevaren. Dat smaakt naar meer! Gelukkig vertrekken de meeste rondvaarten vanuit de binnenstad; zo kunnen jullie als de rondvaart afgelopen is in een paar stappen aanschuiven voor een lekker diner en daarna direct door voor de borrel.

2. Met de mannen naar het circuit

Nu het circuit van Zandvoort voorlopig toch niet door Max Verstappen en consorten zal worden gebruikt, kunnen jullie er nog wel even zelf van genieten! Jullie kunnen natuurlijk in je eigen auto uit je dak gaan, maar misschien hebben jullie tijdens dit stoere mannenuitje wel zin in meer. Meer pk’s, meer adrenaline… De opties zijn bijna eindeloos! Boek bijvoorbeeld een minicursus circuit racen of race mee met een ervaren coureur. Of vlieg over het asfalt in de beste, snelste en duurste auto’s zoals bijvoorbeeld een Mercedes AMG-GT, een Lamborghini Huracan of een 500pk sterke Dodge Charger.

3. Mannenuitje? Mannenweekend!

Zij daar iemand ‘de deur uit’? Grijp je kans en ga met de mannen op reis! Nu er even geen voetbalreisje in zit, hebben jullie tijd genoeg om je eens in andere mannenzaken te verdiepen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een whiskey reis maken. Schotland is hiervoor the place to be. Distilleerderijen zijn verspreid over het hele land, dus verdiep je van tevoren wel even in de route. Mogen jullie van de vrouw des huizes nog niet buiten de landsgrenzen treden? Dan is een whiskey reis maken in Nederland een goede optie!

4. Barbecueën, maar dan in de winter

Zit het weer tegen en hebben jullie niet zo’n zin in een rondvaart in de regen, of in een spontane cursus slippen in dure sportwagens op het circuit? Organiseer dan een winter-BBQ met deze 5 tips.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *