vrijgezellenfeest mannen

Vrijgezellenfeest voor de mannen? 3 leuke tips om aan te denken

Published On 26 augustus 2021 | By Jesse Rietbergen | Events

We mogen weer feesten en – eerlijk is eerlijk – er is een hoop in te halen wat de afgelopen anderhalf jaar niet door heeft kunnen gaan. De kans is groot dat ook in jouw vriendenkring binnenkort een bruiloft gepland staat. Dat vrijgezellenfeest gaat er komen en jij gaat zorgen voor een knaller van een feest voor de mannen! Ben je op zoek naar inspiratie? Wij geven je alvast 3 leuke tips om een vrijgezellenfeest voor de mannen te organiseren.

Tip 1: Steel de show met een groeps-outfit

Gaan jullie de stad in voor een hapje en een drankje, heb je een leuke activiteit gepland of organiseer je een kampeerweekend bij iemand thuis? Wat jullie ook gaan doen: dat jullie als vrijgezellenfeest herkend gaan worden is zeker. Hoe leuk is om – naast een gekke outfit voor de vrijgezel – ook een passende outfit voor de hele groep te organiseren? Neem als uitgangspunt een hobby of passie van de aanstaande bruidegom of zorg voor een sarcastische noot. Een voorbeeld uit de praktijk: bijenpakken voor een imker of een kapitein met vissticks. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er bestaat een outfit van!

Tip 2: Heb altijd een Plan B achter de hand

De Nederlandse zomer kent hoge pieken en diepe dalen… dus zorg jij natuurlijk voor een plan B bij slecht weer! Er zijn talloze leuke tenten te vinden die je in de achtertuin kunt opzetten om overdekt een biertje te kunnen drinken. En dan bedoelen we natuurlijk niet een door de vrouw aangeklede partytent… Het vrijgezellenfeest van jouw maatje vier je in stijl. Wat dacht je van dansen onder een Sterrendome, cocktails drinken in de Zanzi Bar, pilzen in een Engelse pub of kaarten in een Saloon? Je kunt een opblaasbare tent huren en dit waarmaken, op iedere locatie die je maar wilt! Met zo’n sfeertje is een geslaagd feest gegarandeerd.

Tip 3: Boek een weekendje weg voor de aanstaande bruid

Kennen jij of jouw vriendin de aanstaande bruid goed? Misschien is het leuk om ook voor haar iets te organiseren. Zo heb jij volledig de vrije hand in het regelen van jullie vrijgezellenfeest met de mannen en heeft zij afleiding met haar vriendinnen. Wat dacht je van een overnachting met spa-arrangement of een weekendje weg in een Nederlandse stad? Deze leuke verrassing geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat zij (samen met jouw vriendin) een onbezorgde avond heeft. De bruid zal jullie dankbaar zijn!

Lees ook dit artikel: Een vrijgezellenfeest organiseren? Dat doe je zo!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *