10 koffiemokken

10 mokken waar je relaties elke dag uit willen drinken

Published On 26 november 2014 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Op elke werkplek, waar ook ter wereld, drinken werknemers koffie of thee tijdens werktijd. Dat maakt de koffiemok en de theemok dan ook het ideale relatiegeschenk. Je schenkt een dankbaar cadeau, want je relaties zullen hier elke dag uit willen drinken. Het is wel van belang dat je je onderscheidt met de mokken, zodat je goed opvalt. Dit doe je bijvoorbeeld met het uiterlijk van de mok of door een opvallende tekst te kiezen. Genoeg om over na te denken dus! Hieronder enkele ideeën.

1. Mokken voor op het bureau

Werknemers drinken hun koffie en thee meestal aan het bureau. Kies daarom een mok die leuk op een bureau past, maar wel netjes toont. Je relatie moet de mok namelijk ook in het bijzijn van klanten en collega’s kunnen gebruiken.

2. Mokken voor onderweg

Je klanten en relaties zullen misschien niet alleen op kantoor werken, maar ook regelmatig onderweg zijn. Ook dan is het fijn als de koffie of thee mee kan. Een mok waar je relatie dan zeker dagelijks gebruik van zal maken, is de mok voor onderweg. De mok heeft een deksel tegen knoeien en een thermische mok houdt de drank warm.

3. Mokken met een grappige tekst

Je kunt er ook voor kiezen om een mok te schenken met een grappige tekst. Kies voor een opvallende tekst waarin je relatie zich herkent. Let er wel op dat het niet kwetsend overkomt op uw relatie, maar juist als positief of grappig wordt opgevat. Ook moet de mok in het bijzijn van klanten en collega’s gebruikt kunnen worden.

4. Mokken met een opvallende kleur

Drinkbekers zijn er in vele varianten. Kies voor een opvallende, vrolijke kleur. Van zo’n mok wordt iedereen toch vrolijk? Je relatie kan zo’n vrolijke mok dan ook zeker niet in de kast laten staan! Bovendien geeft het iemand een extra boost tijdens het werken.

5. Mokken met een opvallend design

Wanneer je mokken cadeau doet, wil je natuurlijk dat ze opvallen. Vooral als je jouw bedrijfslogo op deze mok hebt laten drukken. Let bij het kiezen van een mok met een opvallend uiterlijk er wel op dat er goed uit gedronken kan worden. Want alleen dan zal je relatie deze mok elke dag gebruiken.

Mok met opvallend design

Bron: Etsy.com

6. Mokken met een lepeltje

Wat is het handig om een mok met lepeltje in één te geven. Zo hoeft uw relatie niet langer op zoek naar een lepeltje om te roeren. De ideale mok voor je hardwerkende relaties.

7. Mokken met het bedrijfslogo van je relatie

Een origineel geschenk is het ook als je de mokken maakt met het logo van het bedrijf van je relatie erop. Je relatie zal zeker graag uit een mok willen drinken waarmee hij reclame maakt voor zijn eigen bedrijf.

8. Mokken met een motiverende tekst of slogan

Net als iedereen zullen ook jouw relaties wel eens te maken hebben met een werkdip of een keer geen zin hebben om aan de slag te gaan. Kiest u voor mokken met een motiverende tekst, bijvoorbeeld ‘Wie iets wil doen vindt een middel, wie niets wil doen een excuus’. Of wat denkt u van de tekst: ‘Today’s not a bad day to have a great day’. Wie wil er niet elke dag uit zo’n mok drinken?

Mok met slogan

Bron: Etsy.com

9. Mokken met de naam van je relatie

Wat denkt je van een mok waarop u de naam van je relatie zet? Helemaal leuk als je ook weet hoe je relatie zijn of haar koffie drinkt. Je kunt dit natuurlijk allemaal als tekst toevoegen op de mok. Deze zeer persoonlijke mok kan je relatie absoluut niet laten staan!

10. Mokken met een herinnering

Heeft u samen met een relatie een mooie ervaring waar je nog foto’s van hebt? Geef je relatie dan een herinneringsmok. Heb je bijvoorbeeld samen op een beurs gestaan of ben je misschien samen uit eten geweest vanwege een geslaagde opdracht? Leg dit moment vast op de mok. Een ervaring waar jullie beiden goede herinneringen aan hebben, zal je relatie zeer waarderen.

We hopen dat je geïnspireerd bent geraakt door deze relatiegeschenk ideeën en wensen je veel plezier bij het geven van de cadeaus!

Dit artikel werd je aangeboden door Van Heijster relatiegeschenken, online aanbieder van diverse relatie- en promotiegeschenken.

 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  2/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *