relatiegeschenken herfst

5 relatiegeschenken die geschikt zijn voor de herfst

Published On 10 oktober 2016 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

De dagen worden korter en de temperaturen beginnen flink te dalen: tijd voor de herfst! Ben je van plan om binnenkort relatiegeschenken uit te delen aan je klanten of op te sturen naar je zakelijke relaties? Denk dan eens aan het geven van een herfst-proof cadeau. In dit artikel hebben we, ter inspiratie, 5 relatiegeschenken onder elkaar gezet die geschikt zijn voor de herfst.

1. Een sjaal

Een sjaal is niet alleen ideaal voor het koude weer maar ook voor het uitdelen als geschenk. Door de sjaal met jouw bedrijfslogo te laten bedrukken wordt de kans groot dat het geschenk naamsbekendheid genereert bij verschillende mensen. Let op: zorg ervoor dat het logo niet al te opvallend is. Dit kan namelijk een reden voor de ontvanger zijn om de sjaal juist niet te dragen.

2. Een koffiemok

Een warme kop koffie, thuis of op kantoor, maakt een herfstige dag nét wat fijner. Koffiemokken zijn goed in te zetten als relatiegeschenk: ze zijn bruikbaar en je kunt er verschillende kanten mee op. Zo kan de mok helemaal aangepast worden aan de huisstijl van jouw bedrijf of gepersonaliseerd worden aan de hand van de doelgroep. Idee: laat de koffiemok met zowel jouw bedrijfslogo als een leuke quote bedrukken.

3. Een paraplu

Ben je op zoek naar een handig en duurzaam geschenk? Denk dan eens aan het laten bedrukken van een paraplu. Dit relatiegeschenk zal zeker in de smaak vallen bij de ontvanger en van pas komen tijdens een regenachtige dag. Paraplu’s zijn vooral geschikt voor het schenken aan zakelijke relaties. Dit komt omdat ze luxe uitstralen, waardoor je een betere indruk kunt achterlaten als ondernemer.

4. Een kistje met thee

Een kistje met thee, dat bedrukt is met jouw bedrijfslogo, is niet alleen geschikt om cadeau te geven aan een zakelijke relatie, maar ook aan klanten. Maak het relatiegeschenk extra bijzonder door een leuke kaart toe te voegen met een boodschap. Wens de ontvanger bijvoorbeeld veel knusse en gezellige avonden toe, met een heerlijk kopje thee.

5. Handschoenen

Niet alleen sjaals, maar ook handschoenen zijn inzetbaar als relatiegeschenk. Tip: kies handschoenen die passen bij de hoofdkleur(en) van jouw bedrijf. De handschoenen zijn ook te gebruiken voor een actie, bijvoorbeeld in de winkel. Een voorbeeld van een gepaste herfstactie is: de eerste 100 klanten krijgen een paar warme handschoenen cadeau.

Welk relatiegeschenk is jouw favoriet? Laat het ons weten in een reactie.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *