bedrijfsuitje voor het personeel

Bedrijfsleider verrast personeelsleden met incentive cruise

Published On 5 januari 2017 | By Steven van Stavoren | Events

Wil je jouw medewerkers met een geweldig event belonen? Doe dat dan in stijl! Bij dit verhaal pakte een incentive reis wel heel bijzonder uit! Omdat deze beloning zeer groot was behaalde bedrijfsleider Gary Bertch, zelfs de wereldpers. Ideale reclame voor zijn bedrijf!

Cruise naar de Caraiben

Gary Bertch uit Lowa beloonde zijn personeel op een hele bijzondere manier. De bedrijfsleider beloonde zijn personeel met een prachtige cruise naar de Caraïben. De cruise werd hen aangeboden als dank voor het geweldige werk dat zij het afgelopen jaar hebben gedaan. De incentive reis werd hen rond de feestdagen aangeboden.

Alvorens de cruise vliegen naar Miami

Voor de cruise begon, vloog het personeel met vier chartervliegtuigen van Waterloo in Lowa naar Miami. Eerst spendeerde het personeel daar een nacht in een vijfsterrenhotel en vervolgens begon de cruise. De reis werd aan het begin van het jaar al als incentive aangeboden. Gary Bertch beloofde een cruise wanneer de doelstellingen behaald zouden worden. De doelstellingen waren zowel financieel als klantgericht.

Het bedrijf organiseert al sinds 1989 leuke reisjes voor het personeel. Helaas kwam het bedrijf tijdens de recessie in zwaar weer terecht en daardoor in de rode cijfers. Wat betreft het aantal werknemers is de onderneming daardoor bijna gehalveerd! Gelukkig is het bedrijf al weer bijna op volle sterkte met meer dan 800 personeelsleden.

Personeel belonen met een incentive reis

Wil je jouw personeel met een incentive reis belonen? Dan het belangrijk om dit op een professionele manier te doen. Zo weet je zeker dat het logistiek vlekkeloos verloopt en niemand zonder bier zit. Gary Bertch schakelde een cruisemaatschappij in om een incentive reis te organiseren. Slim, want zeker wanneer je met grotere groepen vertrekt, is een cruise de ideale manier om het personeel bij elkaar te houden.

Wil je ook het nieuws halen? Maak er dan een bijzondere incentive reis van! Maar om alleen lokaal of landelijk in het nieuws te komen, hoeft het natuurlijk niet zo speciaal te zijn als de bovenstaande incentive reis. Bedenk zelf iets creatief of doe dat in samenwerking met iemand die daarin gespecialiseerd is. Succes!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *