laptop

Wanneer moet je een nieuwe website laten maken?

Published On 6 januari 2017 | By Steven van Stavoren | Marketing, Online Marketing

Heb je weleens kritisch naar je website gekeken? Is jouw website eigenlijk wel gebruiksvriendelijk voor de doelgroep? Deze vragen blijven voor veel bedrijven vaak onbeantwoord. Dit komt doordat ze te weinig aandacht aan hun website geven. Veel ondernemingen zien namelijk nog te weinig het nut in van een goede website. Dit komt bijvoorbeeld doordat ze enkel producten verkopen in een fysieke winkel. Toch is een goede website het visitekaartje van je bedrijf. Daarom geven wij je in dit artikel meer informatie over het nut van een goede website.

Inspelen op de doelgroep

Een goede website laten maken kent erg veel voordelen. Wanneer bezoekers op jouw website komen willen ze dat deze gebruiksvriendelijk is. Is deze dat niet en kent jouw website veel onduidelijkheden? Dan is de bezoeker al snel vertrokken en koopt deze waarschijnlijk een product bij de concurrent. Websitebezoekers hebben namelijk weinig tot geen geduld, een goede website is daarom erg van belang wanneer je veel conversie wilt behalen. Daarnaast kan je op jouw website de bezoeker een beeld geven van wat je doet en waar je voor staat. Tegenwoordig is het belangrijk dat klanten niet alleen klant zijn, maar ook fan van jouw bedrijf worden, dit is immers een trend. Een goede website draagt hier zijn steentje bij. Daarom is het goed om je website kritisch te bekijken en eventueel een professionele website te laten maken die bij deze tijd en jouw onderneming past.

Is het verstandig om met SEO en SEA te starten?

Het is in bijna alle gevallen verstandig om te starten met SEO en SEA. Door dit te gebruiken trek je de meeste bezoekers naar jouw website. SEO en SEA verschillen in meerdere opzichten van elkaar. Toch is het handig om dit wel pas te doen als jouw website hier klaar voor is. Als je namelijk veel geld gaat investeren, in bovenstaande twee zaken en je website is niet gebruiksvriendelijk, zal dit weinig conversie opleveren. Dit komt doordat gebruikers wel naar jouw website zullen komen, maar je website niet uitnodigend genoeg vinden om hier ook daadwerkelijk een aankoop te doen. Het advies vanuit ons is: doe alles stap voor stap.

Wat voor website past bij jouw bedrijf?

Wil je een website laten maken? Dan zijn er veel verschillende bedrijven die je kunnen helpen. Bekijk daarom zorgvuldig naar de verschillende bedrijven die jou aanbieden om jouw website te maken. De prijzen verschillen sterk, dit komt doordat er veel verschil zit in de websites die worden gemaakt. Dit varieert namelijk van heel basic tot een website die voorzien is van alle denkbare functies.

Succes met het laten maken van je website, maak er wat moois van!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *