usb stick

Creëer een origineel alternatief voor je visitekaartje

Published On 9 juni 2015 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Netwerken is een belangrijk onderdeel van je carrière, en daar helpt jouw persoonlijke visitekaartje natuurlijk bij. De tijd dat een simpel kartonnen visitekaartje volstond is echter voorbij. Kartonnen visitekaartjes raken vaak kwijt, gaan kapot, ogen goedkoop en zijn in feite niet erg origineel. Als je vandaag de dag een onuitwisbare indruk wil maken, zal je het dus net iets anders aan moeten pakken. Kies voor een functioneel of origineel alternatief voor het traditionele kartonnen kaartje. Met deze bijzondere ideeën zit je sowieso goed!

Je visitekaartje op een pen

Als er één product is dat goed gebruikt kan worden als visitekaartje is het wel de pen. Hoewel een pen niet een heel groot oppervlak biedt, kun je er wel makkelijk je naam en contactgegevens op laten bedrukken. Vrijwel iedereen gebruikt dagelijks een pen, en doordat je altijd wel een pen bij de hand moet hebben, weet je zeker dat jouw visitekaartje nog vaak gezien gaat worden. En als het een mooie pen is die zorgvuldig aansluit bij het design van je gegevens zal de pen het dierbaarste bezit en knechtje zijn van de eigenaar!

fountain-pen-789893_1280

Je visitekaartje op een aansteker of doosje lucifers

Net als een pen zijn aanstekers en lucifers nuttige voorwerpen die bijna iedereen wel vaak gebruikt en vaak zelfs overal mee naar toe genomen worden. Ideaal dus, om daar je visitekaartje op te laten bedrukken.

matches-596303_1280

Je visitekaartje op een sleutelhanger

Hoe weet je zeker dat jouw visitekaartje niet in de prullenbak verdwijnt? Zorgt dat het vast komt te zitten aan een sleutelbos! Door je contactgegevens op een sleutelhanger te laten drukken, weet je zeker dat mensen jouw visitekaartje altijd met zich mee zullen dragen.

bottle-opener-281240_1280

Je visitekaartje op een USB-stick

Nog zo’n artikel dat bijna iedereen wel kan gebruiken: de USB-stick. Een USB-stick is net wat waardevoller dan een stukje karton, en oogt daarom ook een stuk luxueuzer dan een traditioneel visitekaartje.

usb-791256_1280

Je visitekaartje op buttons en speldjes

Een button kun je vastspelden op je kleding of tas. Buttons zijn bij uitstek geschikt om te laten bedrukken met een bedrijfsnaam of -logo, maar kunnen ook gebruikt worden als persoonlijk visitekaartje.

Je visitekaartje op een sticker

Een sticker raak je veel minder snel kwijt dan een traditioneel kaartje. Je kunt een sticker immers makkelijk in je agenda of adresboekje plakken. Zo weet je dat jouw gegevens altijd bij de hand gehouden worden.

2015-06-09 15.23.27

Een visitekaartje van textiel

Een kartonnen visitekaartje komt onderin een tas of achterin een portemonnee terecht en wordt vervolgens al vrij snel vergeten of weggegooid. Met een kaartje van bedrukt of geborduurd textiel zal dit niet snel gebeuren! En zelfs als je dit kaartje per ongeluk in je zak laat zitten als je je kleding wast is er nog steeds geen man overboord; dat kan dit visitekaartje namelijk gewoon hebben!

Ideeën genoeg dus! Een origineel kaartje hoeft helemaal niet duur te zijn, maar is wel een stuk leuker en meer memorabel dan een traditioneel kartonnen visitekaartje. Met een bijzonder visitekaartje maak je gegarandeerd indruk!

Dit artikel werd je aangeboden door Van Heijster, aanbieder van relatiegeschenken en promotiemateriaal in Venray.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  5/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *