Thee drinken

De must-have relatiegeschenken top 5

Published On 29 januari 2015 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Alle soorten relatiegeschenken zijn inmiddels wel al eens weggegeven, dus hoe bedenk je nu nog een origineel relatiegeschenk? Onderstaand de must-haves onder de relatiegeschenken.

Een koelkast

Een klein tafelkoelkastje is erg handig voor gebruik op kantoor. Met zo’n relatiegeschenk maak je vast en zeker veel indruk op je zakelijke relaties. Dergelijke relatiegeschenken hebben een luxe uitstraling en worden meestal met veel enthousiasme ontvangen, zeker als het koelkastje ook nog eens is gevuld!

Een op water lopende klok

Een klok kan natuurlijk op geen enkel kantoor ontbreken. Vaak is er een standaard klok voorzien maar er zijn zeker ook originelere uurwerken voor aan de muur of op het bureau. Wat dacht je van een klok die loopt op water? Wil je een duurzame uitstraling krijgen als bedrijf? Dan is dit type klok zeker een passend relatiegeschenk.

Een laptoptas

Medewerkers van bedrijven werken in veel gevallen met laptops. Een laptoptas is daarom ook een fantastisch idee voor een relatiegeschenk. Je kunt deze tas bedrukken met een logo waardoor jouw bedrijf veel visibiliteit ontvangt als de laptoptas daadwerkelijk wordt gebruikt. Dit past bovendien helemaal bij ‘het nieuwe werken’, waarin iedereen steeds flexibeler is en op meerdere plaatsen aan de slag zou moeten kunnen.

Warm de winter door

In deze winterse periode kun je een mooi winters pakket samenstellen voor je klanten en relaties. Voor degenen die regelmatig in de auto zitten zijn bijvoorbeeld de ijskrabber en voorruitbeschermer een must-have. Reist jouw relatie met het openbaar vervoer? Dan kun je hem ook een warme winter aan zijn of haar bureau bezorgen, door een goede mok voor koffie of thee te geven.

Traditioneel maar nuttig: de pen

Een algemeen aanvaarde manier om een boodschap over te brengen bij zakenrelaties blijft het schenken van luxe bedrukte pennen. Pennen zijn absoluut een must-have op het kantoor, en zijn daardoor ook uitermate geschikt als geschenk om te geven aan je relaties.

Heb je nog meer must-have ideeën voor relatiegeschenken? Plaats jouw reactie in de comments.

Dit artikel werd je aangeboden door Van Helden relatiegeschenken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *