Creatieve geschenken

Creatieve geschenken voor 2015: 5 ideeën

Published On 28 januari 2015 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Heb jij ook zoveel moeite met het telkens weer bedenken van creatieve geschenken voor je relaties? Toch zijn er vele mogelijkheden die creatief zijn, maar nog steeds bij veel mensen in de smaak vallen. Wij zetten 5 ideeën voor je op een rijtje.

Een van kleur veranderende mok

Een mok met thermische inkt verandert meteen van kleur als de temperatuur van de mok verandert. Als de mok bijvoorbeeld warm wordt, bijvoorbeeld door heet water of door de zon, dan verandert de kleur van de mok mee. Je kunt daarnaast de mok ook nog laten bedrukken met een naam of foto.

Een wijngeschenk

De afgelopen jaren is het drinken van wijn enorm in populariteit gestegen in vrijwel alle leeftijdscategorieën. Elke zichzelf respecterende slijterij heeft inmiddels een uitgebreid assortiment wijnen afkomst uit verschillende continenten. Ook online kun je bij diverse webshops de fijnste wijnen en wijnpakketten bestellen en als wijngeschenk weggeven.

Telefoon oplader op zonnekracht

Iedereen heeft het wel eens gehad: als je smartphonebatterij leeg is, voel je je meteen buitengesloten van van alle communicatie om je heen. Omdat we tegenwoordig voortdurend met elkaar in verbinding staan, wordt dit als erg vervelend ervaren. Door alle mogelijkheden die een smartphone biedt, raakt deze jammer genoeg ook steeds sneller leeg. Een telefoonoplader die werkt op zonnekracht (een solaroplader) is dan een uitstekende uitkomst, zelfs als er geen stopcontact in de buurt is.

Mobiele projector

Weleens gehad dat je een filmpje wil bekijken op je mobiel, maar je het scherm te klein vindt? Of dat je samen met vrienden of collega’s naar een grappige video wil kijken maar dat niet iedereen het op het scherm kan zien? Daar is nu een oplossing voor: de mobiele projector! Niet alleen geschikt voor jou maar ook leuk om als cadeau te geven.

Woonaccessoires

Niet altijd het makkelijkste geschenk, maar als je je klant of relatie een beetje goed kent, kan dit nog wel eens een succes zijn. Juist omdat jullie elkaar zoveel in de werksfeer spreken, is het leuk om iemand een cadeau te geven dat hij of zij thuis kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een kaasplank of luxe messenset, als je weet dat iemand van koken en eten houdt. Voorwaarde is dus wel dat je iemand redelijk goed kent, want anders kun je met dit cadeau behoorlijk de plank misslaan.

Nog meer ideeën voor een creatief geschenk aan klanten en relaties? Deel het met ons in de comments!

Dit artikel werd je aangeboden door Premiumgids.nl, groothandel in relatiegeschenken, promotieartikelen en meer.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *