Voorbeelden van een gezond relatiegeschenk

4 voorbeelden van gezonde relatiegeschenken

Published On 21 juli 2015 | By Steven van Stavoren | Marketing, Offline Marketing

Een relatiegeschenk is het ultieme visitekaartje voor jouw bedrijf. Je geeft ze als blijk van waardering voor bestaande en soms ook voor potentiële klanten, maar daarbij is het belangrijk dat je ook de identiteit van je bedrijf communiceert. In dit artikel willen we aandacht besteden aan relatiegeschenken binnen de outdoor-, sport- en reisbranche.

Deze branches zijn namelijk uitermate geschikt voor handige, sportieve en gezonde gadgets. Health en fitness zijn momenteel razend populair, en als bedrijf kun je daar mooi op inspelen met de relatiegeschenken die je uitdeelt. Wij tippen je 5 voorbeelden van gezonde relatiegeschenken.

Sportwater als relatiegeschenk1. Een duurzame drinkfles

Gehydrateerd blijven is belangrijk, ongeacht hoe actief je bent. Toch zullen sportievelingen af en toe een extra dorstlesser zeker waarderen. Omdat een duurzame drinkfles licht en waterdicht is, is hij gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld tijdens wandelingen of op vakantie. Een drinkfles is daarom een ideaal relatiegeschenk voor een reisbureau. Omdat de drinkfles duurzaam geproduceerd is, zullen ook health- en milieuliefhebbers direct fan zijn van dit geschenk.

Ben je meer op zoek naar een promotiegeschenk, bijvoorbeeld voor in de sportschool of tijdens een bootcamp? Denk dan eens aan waterflesjes of blikjes energydrink. Deze kun je je eigen bedrijfsnaam en logo meegeven.

2. Sportoordopjes

Of het nu gaat om een rondje hardlopen of een intensieve sessie in de sportschool, voor een goede work-out is muziek een must. Met speciale sportoordopjes zorg je ervoor dat klanten op een gemakkelijke en comfortabele manier naar de muziek van hun keuze kunnen luisteren tijdens het sporten.

Bedrukte shakebeker3. Een shakebeker

Groene smoothies, proteïneshakes… Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt tegenwoordig door de healthliefhebber gedronken. Het drinken van shakes en smoothies is een nieuwe en makkelijke manier om zo veel mogelijk goede voedingsstoffen binnen te krijgen. Shakebekers zijn dan ook het perfecte relatiegeschenk voor jouw gezondheidsbewuste klant. Deze bekers kunnen thuis gebruikt worden of meegenomen worden naar de sportschool of zelfs naar kantoor.

4. Een fitnesshanddoek

Elke sporter weet het: als je gaat fitnessen heb je een handdoek nodig. Een fitnesshanddoek is dan ook het ideale relatiegeschenk voor de actieve klant. Deze handdoekjes zijn een stuk compacter dan een standaard badlaken en dus makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld als je vanuit de sportschool meteen doorgaat naar het kantoor.

Heb je zelf nog ideeën voor gezonde relatiegeschenk? Deel het dan met ons in de comments!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *