vloeren voor op een beurs

4 handige vloeren voor op een beurs

Published On 18 januari 2018 | By Steven van Stavoren | Events

Een beurs is vaak erg groot, divers en massaal. Er komen al gauw duizenden bezoekers op af en een goede vloer is hierbij dus van cruciaal belang. Er zijn tal van vloersoorten om uit te kiezen, wij lichten vier handige vloeren voor een beurs voor je uit in onderstaand artikel.

1. Natuursteen

Een natuursteen vloer is prachtig om te zien en geeft vaak een chique en zakelijk uiterlijk aan een ruimte. Er zijn diverse natuurstenen vloeren beschikbaar, zoals: graniet, hardsteen, leisteen en marmer. Natuursteen is van hoge kwaliteit en is gevormd uit gestold magma en/of aardlagen van kalkgesteente. Natuursteen is heel puur en kan overal ter wereld gewonnen worden. Kijkend naar de soort beurs en hoe deze ingericht word kan je kiezen voor een witte of diepzwarte natuurstenen vloer. Egaal zal het nooit zijn omdat het een natuurproduct is en deze geaderd zijn. Na een lange beursdag of dagen moet men de natuurstenen vloer reinigen op een juiste manier, schakel hiervoor het liefst een professional in. Een vloer als deze is handig op een beurs omdat kruimels en vlekken na direct verwijderen geen sporen achterlaten, de vloer is egaal en geeft een prachtige uitstraling.

2. Tapijttegels

Je denkt misschien dit moet je niet doen op een beurs maar tapijttegels zijn zeer handig. Bij het organiseren van een evenement moet gedacht worden aan een handige en bijpassende vloer. Tapijttegels kunnen gehuurd worden en zorgen voor een mooie ondergrond alsmede een goede akoestiek tijdens een beurs. Beurzen worden vaak in grote open ruimtes gegeven waarbij de akoestiek soms te wensen laat. Met tapijt of tapijttegels kan de akoestiek verbeterd worden en het loopgemak verfijnd.

3. Metalen vloertegels

Een beursvloer die niet bij elke beurs goed past maar wel degelijk handig is, is de metalen vloer. Vaak wordt dit ook door middel van vloertegels neergelegd. Een vloer als dit zie je vaak terug tijdens een motor of autobeurs om net die extra stoere uitstraling af te geven. Deze vloer is daarnaast erg handig als men kijkt naar onderhoud en schoonmaak. Vlekken en kruimels zijn er haast altijd uit te krijgen binnen een mum van tijd. De soort beurs speelt hier wel een rol omdat de vloer gehorig kan zijn bij gebruik van hakken, koffers (vakantiebeurs) en zo verder.

4. Interactieve vloer

Tot slot is er dan nog de interactieve vloer die op zijn beurt zeer handig is om de aandacht van voorbijgangers te trekken. Het is een bekend gegeven dat op elke beurs tal van stands staan, waarbij het regelmatig voorkomt dat er gelijkenissen zijn. Door middel van een interactieve vloer trek je de aandacht, verleng je de verblijfstijd van een bezoeker, is er makkelijk contact gelegd en is de herinnering aan je stand lang en vaak positief. Bij vloeren zoals deze kan gedacht worden aan vloerprojecties met een reactie op de gebruiker, logo’s productafbeeldingen en eventuele spellen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *