Carnaval

Ideeën voor een carnavalesk relatiegeschenk

Published On 16 februari 2015 | By Steven van Stavoren | Marketing

Het is weer carnaval! De tijd van het feesten is aangebroken en sommige bedrijven passen hun relatiegeschenken daarop aan. Voor de carnavalliefhebbers zetten we een aantal te gekke ideeën op een rijtje.

Kleine verrassingsartikelen

Met de volgende producten maak je ieder feest een stukje vrolijker. Kleine maar populaire relatiegeschenken voor carnaval zijn bijvoorbeeld handklappers, toeters, waaiers, zonnebrillen, flesopeners en aanstekers. Om je cadeau een iets persoonlijker karakter te geven, kun je Het is mogelijk het logo van je bedrijf of je vereniging op de spullen laten drukken. Of verras je relaties met een leuke spreuk.

Luxe artikelen

Wat grotere relatiegeschenken zijn natuurlijk ook mogelijk. Geef bijvoorbeeld een octomuts met lampjes cadeau. Zo ben je altijd te zien in het donker. Je kunt ook kiezen voor een hoed in de vorm van een bierpul. Bier is niet te missen tijdens carnaval. Ook een biertray of thermosbeker zijn opties. Je wil je bier toch makkelijk kunnen vervoeren in een tray of in je eigen beker.

Wil je een relatiegeschenk geven waarmee je echt zichtbaarheid creëert, geef dan een T-shirt, poncho of een sjaal. Je kan de kleding in een voorkeurskleur laten drukken en er een logo op laten zetten. Zo kan je je bedrijf of vereniging op een makkelijke manier meer naamsbekendheid geven. En daarnaast ziet het er natuurlijk ook leuk uit!

Alleen voor carnavallers

Niet iedereen houdt van carnaval. Bedenk daarom goed of jouw klanten of relaties zitten te wachten op een relatiegeschenk in carnavalsthema. Als je hierover twijfelt, kun je misschien beter voor een ander cadeau kiezen waarvan je zeker weet dat je relatie hier wel iets mee kan. We hebben al een aantal leuke artikelen op deze website staan waar je inspiratie vandaan kunt halen:

Heb je nog meer toffe, gekke, carnavaleske relatiegeschenkideeën? Deel het met ons in de comments!

Dit artikel werd je aangeboden door Van Heijster, aanbieder van relatiegeschenken en promotiemateriaal in Venray.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *