champagne voor een nieuwjaarsfeest

4 tips die een nieuwjaarsfeest compleet maken

Published On 30 november 2017 | By Steven van Stavoren | Events

Voor je het weet staat 2018 alweer voor de deur. Dat betekent ook dat het nieuwjaarsfeest weer voor de deur staat, en iemand moet dat organiseren. Voor werkgevers én werknemers is het nieuwjaarsfeest de aftrap van een nieuw seizoen en daarom erg belangrijk. Is het dit jaar jouw taak om te zorgen voor een knallend nieuwjaarsfeest? Met deze aspecten is jouw nieuwjaarsfeest gegarandeerd een succes!

1. Champagne

Een fles goede bubbels mag simpelweg niet ontbreken op een nieuwjaarsfeest. De keuze in champagne is gigantisch, en vooral als je niet al te veel verstand hebt van champagne kan dat nogal overweldigend zijn. Maar gelukkig kun je tegenwoordig heel gemakkelijk online champagne bestellen, én champagne laten bezorgen! Naast het gemak van online bestellen kun je hier ook veel informatie vinden over de verschillende soorten champagne.

2. Waardering

Uiteraard is lekker eten en drinken een belangrijk onderdeel van een geslaagd nieuwjaarsfeest. Maar een nieuwjaarsfeest is hét moment om waardering uit te spreken naar alle werknemers. Uit onderzoek blijkt dat werknemers zich aan het einde van het jaar te weinig gewaardeerd voelen. Nomineer bijvoorbeeld mensen voor awards en reik deze uit op de avond van het feest.

3. Luid het nieuwe seizoen in

Een nieuw jaar betekent een nieuw seizoen voor het bedrijf en haar werknemers. Een deel van het feest zou daarom in het teken moeten staan van het nieuwe seizoen. Tijdens een evenement heerst er een andere sfeer dan op een andere dag. Dat maakt het juist een uitermate geschikt moment om te anticiperen op het nieuwe jaar en de bijbehorende doelen voor het nieuwe jaar te presenteren. Het geeft ook de mogelijkheid om dit op een leuke manier te doen. Zo begint iedereen vol enthousiasme aan het nieuwe jaar en alle bijbehorende doelen voor het nieuwe jaar!

4. Zorg voor een originele uitnodiging

Het allerbelangrijkste wat betreft de uitnodiging voor het nieuwjaarsfeest: alle werknemers moeten het er van te voren al over hebben. Zorg dus dat de uitnodiging origineel is en aanspreekt. Met de uitnodiging kun je alvast laten zien wat de sfeer van het feest is en de nodige voorpret creëren. Wanneer er zoveel mogelijk mensen op het feest verschijnen draagt het bij aan de motivatie voor het nieuwe seizoen, maar natuurlijk ook aan de sfeer!

Naast deze aspecten zijn er ook praktische zaken die je niet moet vergeten, zoals verzekeringen die nodig zijn voor een evenement. Maar met bovenstaande aspecten zal het een nieuwjaarsfeest worden dat niet snel vergeten wordt!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

About The Author

Mijn naam is Steven van Stavoren en ik ben 39 jaar oud. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. lange tijd heb ik voor een reclamebureau gewerkt en ik werk nu enkele jaren voor een evenementenbureau. Ik ben gek op mijn werk en verdiep me graag in alles wat te maken heeft met evenementen of marketing. Vanuit deze gedachte schrijf ik ook mijn blogs.

One Response to 4 tips die een nieuwjaarsfeest compleet maken

  1. Ivan says:

    Voor een nieuwjaarsfeest is het wel zo leuk om een speciale locatie uit te zoeken. Dan belast het evenement de werkplaats niet. Wellicht kan de keuze van locatie makkelijk gecombineerd worden met de catering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *